KUULOKKEET TIVOLI AUDIO LEVYSOITTIMET KAIUTTIMET
Vinyyli on edelleen voimissaan!

Soitinkulmasta löydät laadukkaat levysoittimet, äänivarret, äänirasiat ja neulat, erilliset levysoitinesivahvistimet sekä muut levysoitintarvikkeet. Vinyylin vaivattomuus ja formaatin jo varsin vakiintunut asema antavat kyseiselle äänitemuodolle aivan oman merkityksensä. Vinyylimuodossa on myös julkaistu mittavin valikoima äänitteitä - myös historiallisen materiaalin saatavuus käytettynä on Suomessa hyvää tasoa.

Valikoimassamme muunmuassa:

• Edulliset Tonar -neulat lähes kaikkiin sottimiin ja rasioihin
Pro-Ject levysoittimet ja -esivahvistimet
Grado äänirasiat
Opera Audio Consonance esivahvistimet
• Shure neulat ja äänirasiat

TIVOLI AUDIO
Model OneKun suorituskyky ja muotoilu ratkaisevat, mutta tilaa on rajoitetusti, Model One pöytäradio on mainio ratkaisu. Yksinkertaisen ja tyylikkään etupaneelin takaa löytyy edistyksellistä hifi-tason tekniikkaa, joka mahdollistaa paremman äänentoiston ja vastaanottokyvyn kuin millään muulla saman koko- ja hintaluokan laitteella.

Kolmen tuuman kaiutinelementti, voimakkaalla magneetilla ja pitkällä iskunpituudella on kytketty multi-stage frequency -piiriin, joka korjaa kaiuttimen suorituskykyä puolioktaavien alueilla. Tämän ansiosta kuuntelija voi nauttia musikaalisesti tarkasta äänentoistosta, josta bassotoisto ei puutu.

Värit: Silver Cherry, Silver White, Classic Walnut, Black Black, Cobalt Cherry

Mitat:
K.11,43cm L.21,27cm S.13,34cm Paino 2,49 kg


 
Copyright 2005 © Savonlinnan Soitinkulma Oy. Oikeus muutoksiin pidätetään