MADBOY MINI-MANIAC| 545€

MadBoy MINI MANIAC on pieni pakkaus täynnä KARAOKEVOIMAA!

All-in-one laitteessa on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi karaokesta. Karaoken aloittamiseen ei tarvita hankalaa asentamista ja kaapeleiden vetämistä. Tarvitaan vain TV-näyttö ja homma on valmis. Kun matkustat lomalle tai vaikkapa viikonloppumatkalle, pakkaat vain MINI MANIACin autoosi ja lomasi viihdepuoli on taattu.

Miksi MINI MANIAC on loistava karaokelaitteena?
Kuvittele. 50-wattia voimaa, 2 mikrofoniliitäntää, reverb kaiku, kaksialueinen EQ, soitin tukee lähes kaikkia levyformaatteja ja tietysti laitteesta löytyy laadukas digitaalinen sävelkorkeuden säätö.
Voit kytkeä MINI MANIACin myös ulkoiseen kovalevyyn USB liittimen kautta ja soittaa karaokebiisisi sieltä.

Mitä muuta vielä voisit tarvita?
MADBOY MFP-1500 | 219€

KARAOKESOITIN JA ÄÄNITYSSTUDIO SAMASSA PAKETISSA

MadBoy MFP-soitinsarjan uusin soitin täyttää laulajien viimeisimmät toiveet. Se on täynnä uusinta DVD-teknologiaa ja siksi ylivoimainen toiminnoillaan.

MadBoy MFP-1500 sisältää enemmän ominaisuuksia kuin yksikään DVD-karaokesoitin aiemmin. Siitä löytyvät kaikki tavallisimmat huippukaraokesoittimien ominaisuudet (sävelkokeuden säätö, mikkien äänenvärin säätö, korkealuokkainen kaiku...) ja sen lisäksi paljon uusia ominaisuuksia.MADBOY MFP-2000 | 249€

PRO todellakin tarkoittaa ammattimaista kun sen sanoo MadBoy!

Et ole käyttänyt ammattitason soitinta ennen kuin käytössäsi on ollut MadBoy MFP-2000 PRO-soitin.
Ei riitä että soitinta vain kutsutaan sanalla PRO. Siinä on oltava enemmän. Innovatiivinen muotoilu, laadukkaat komponentit, ohjauspainikkeiden- ja ominaisuuksien oikeanlainen sijoittelu ovat ominaisuuksia, jotka antavat soittimelle PRO statuksen.MADBOY MFP-1000 | 179€

MadBoy MFP-1000 on uuden sukupolven karaoke- ja multiformaattisoitin, joka tarjoaa hinta/laatusuhteeltaan ylivoimaiset ominaisuudet. Tukee mm. CD+G, DVD±R/RW, MP3+G, MP3, MP4, CD-R/RW, VCD, SVCD ja Photo CD formaatteja.

Soitin on varustettu SD -kortinlukijalla ja USB 2.0 portilla. Voit siis katsella valokuvia, elokuvia, soittaa mielimusiikkiasi tai karaokebiisejäsi SD kortilta, USB tilkulta tai ulkoiselta kovalevyltä. SD kortinlukija tukee myös uusia High Capasity (SDHC) kortteja.

Koska MFP-1000 on täysiverinen karaokesoitin, niin tietysti laitteesta löytyy transponointi, laadukkaat mikrofoniesivahvistimet ja kaiku. Karaokelaulajia ihastuttaa myös MadBoy:n uusi sisäänrakennettu taajuuskorjain.

MadBoy MFP-1000 on varustettu myös COPY toiminnolla. Voit nappia painamalla kopioida musiikkia suojaamattomalta CD levyltä muistitikulle tai -kortille MP3 muotoon. Tällä tavalla voit kerätä itsellesi tuhansien biisien kirjastot, joita voit kuunnella ilman kiusallisia levynvaihtoja.

SOITTIMEN MUKANA MYÖS KAKSI MIKROFONIA!

Soitinkulman valikoimissa mm

Finnkaraoke
Power karaoke
Melplay
Hevikaraoke
Magnum
Edel

karaoke -dvd:t
TIVOLI AUDIO |
Model OneKun suorituskyky ja muotoilu ratkaisevat, mutta tilaa on rajoitetusti, Model One pöytäradio on mainio ratkaisu. Yksinkertaisen ja tyylikkään etupaneelin takaa löytyy edistyksellistä hifi-tason tekniikkaa, joka mahdollistaa paremman äänentoiston ja vastaanottokyvyn kuin millään muulla saman koko- ja hintaluokan laitteella.

Kolmen tuuman kaiutinelementti, voimakkaalla magneetilla ja pitkällä iskunpituudella on kytketty multi-stage frequency -piiriin, joka korjaa kaiuttimen suorituskykyä puolioktaavien alueilla. Tämän ansiosta kuuntelija voi nauttia musikaalisesti tarkasta äänentoistosta, josta bassotoisto ei puutu.

Värit: Silver Cherry, Silver White, Classic Walnut, Black Black, Cobalt Cherry

Mitat:
K.11,43cm L.21,27cm S.13,34cm Paino 2,49 kg
Copyright 2005 © Savonlinnan Soitinkulma Oy. Oikeus muutoksiin pidätetään.